Zonnepanelen

Gecertificeerd installateur voor zonnepanelen in regio Limburg en Vlaams-Brabant

Bent u op zoek naar een goede installateur voor zonnepanelen aan een scherpe prijs met snelle service?

Dan bent u bij EBK voor de plaatsing van zonnepanelen aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met het installeren van zonnepanelen met omvormer regio Limburg – Vlaams-Brabant.

Zonnepanelen vergelijken?

Er zijn verschillende soorten zonnepanelen en omvormers en daarenboven is iedere woning, zonoriëntatie en energieverbruik uniek. Daarom doen wij graag een vrijblijvend plaatsbezoek aan uw woning om op maat van uw dak en uw omgeving een professionele rendementsberekening uit te werken zodat u een goed beeld krijgt hoeveel uw zonnepanelen kunnen opbrengen.

Heeft u na het vergelijken van de verschillende soorten zonnepanelen beslist om uw zonnepaneelinstallatie door EBK bvba te laten uitvoeren dan kan u rekenen op een professionele, nette plaatsing en aansluiting van uw zonnepanelen en dit aan een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Eenmaal geïnstalleerd blijft u rekenen op een goede service met de nodige uitleg en advies op maat van uw wensen.

Vraag een gratis offerte voor uw zonnepanelen bij EBK bvba

Ook interesse om zonnepanelen te plaatsen op uw dak door een gecertificeerd zonnepaneleninstallateur regio Limburg – Vlaams-Brabant? Neem dan Nu contact met EBK BVBA uit Aarschot.

Contacteer ons